Proje Süreçleri Toplantısı Hakkında

Üniversitemizde "proje süreçleri bilgilendirme toplantısı" düzelendi.

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından, çeşitli türlerdeki proje desteklerine yönelik sunumun yapıldığı bilgilendirme toplantısı, Merkez Kütüphane Cemil Meriç Salonunda gerçekleşti.

BAP Koordinatörü Doç.Dr. Alperen KAYMAKCI ve idari personel Dr. Emre AYDİLEK'in konuşmacı olarak yer aldığı ve birim personelleri Şef Önder ÜSTÜNSOY ile Bilgisayar İşletmeni Ömer Faruk SARI'nın da hazır bulunduğu program, üniversitemiz akademik personeli ve öğrencileri tarafından ilgi gördü.

Toplantıda, desteklenen ve takibi yapılan projeler konusunda temel bilgilerin yanında, BAP Koordinatörlüğü'nün kurulduğu 2012 yılından bu yana faaliyetleri özetlendi. Ayrıca Kastamonu Üniversitesi olarak hangi tür projelere hangi koşullarda ne tür desteklerin verildiği, proje başvurusu ve kabul şartları, desteklenen projelere ilişkin süreçler gibi konular hakkında yapılan sunum, katılımcıların soru-cevap ve önerileri ile son buldu.

Toplantının sunum dosyasına buradan ulaşabilirsiniz.