2023/3 PROJE ÇAĞRISI: Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı

Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında Proje Çağrısı’na çıkılmıştır.

Proje müracaatında bulunacak doktorasını tamamlamış öğretim elemanları, 12-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında, Kastamonu Üniversitesi Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projeleri Destekleme ve Yürütme İlkelerini göz önünde bulundurarak, ÜBYS BAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ üzerinden proje girişi yapabileceklerdir.

NOT: 2023/3 çağrısı kapsamında,  13 Şubat - 13 Mart 2023 tarihleri arasındaki İhtisaslaşma Projeleri (Ormancılık ve Tabiat Turizmi) Ön Başvuru Çağrısı’na başvurusunu sunmuş olup, ön başvurusu değerlendirilen ve uygun görülenlerin başvuruları kabul edilmektedir.

Saygılarımızla…

Bilimsel Araştırma Proje Koordinasyon Birimi