2023/2 “Proje Çağrısı” Hk.

24.03.2023 tarihinde  gerçekleşen BAP Komisyon toplantısında alınan karar gereğince, Üniversitemiz BAP Koordinasyon Birimi tarafından çeşitli alanlarda desteklenmek üzere 2023/2 “Proje Çağrısı” na çıkılmıştır.

Proje müracaatında bulunacak doktorasını tamamlamış öğretim elemanları, 27 Mart-14 Nisan 2023  tarihleri arasında, 2023 YILI DESTEKLEME VE YÜRÜTME İLKELERİ'ni göz önünde bulundurarak, ÜBYS BAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ üzerinden proje girişi yapabileceklerdir.

Proje başvurusunu online ortamda tamamladıktan sonra sistemden tüm evraklar (imzalı proje başvuru formu, özgeçmişler, proformalar, varsa etik kurul ve izinler ile diğer belgeler) çıktı alınarak,  proje bilgi formu ile birlikte BAP Birimine  başvuru tarihleri içerisinde teslim edilmelidir. Basılı nüshası teslim edilmeyen başvurular işleme alınamayacaktır.

Başvuru yapılabilecek proje türleri:

• Kapsamlı Araştırma Projeleri
  • Lisansüstü Öğrenim Araştırma Projeleri