Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında Proje Çağrısı’na çıkılmıştır.

Üniversitemizin Kıymetli Akademik Personeli,

Proje müracaatında bulunacak doktorasını tamamlamış öğretim elemanları, 31 Mayıs-25 Haziran 2021 tarihleri arasında, Kastamonu Üniversitesi Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projeleri Destekleme ve Yürütme İlkelerini göz önünde bulundurarak, BAP Otomasyon Sistemi üzerinden proje girişi yapabileceklerdir.

Saygılarımızla…

Not: Bap Otomasyon Sisteminde yer alan İhtisaslaşma Proje Başvuru Formunun usulüne uygun olarak eksiksiz doldurulması önem arz etmektedir.

Bilimsel Araştırma Proje Koordinasyon Birimi

Telefon: 0366 280 13 01 – 14 31